SyndicusOnline

Functies

Image

Algemene vergaderingen eenvoudig plannen en uitvoeren

  • Maak met enkele muisklikken een dagorde aan en verstuur die naar uw mede-eigenaars.
  • Koppelen van documenten en volmachten volgens de regels van wet.
  • Aanmaken en versturen van uitnodigingen.
  • Opvolgen dagorde tijdens vergadering, live invoeren van stemmen en aanmaak verslag.
  • Mede-eigenaars kunnen via smartphone of tablet mee volgen, stemmen en het verslag tekenen.

Image

Een correcte boekhouding voor je VME

  • Afrekeningen maken met verdeelsleutels en periodes.
  • De bankgegevens verwerken of zelfs importeren.
  • Voorschotten voor werk- of reservekapitaal aanmaken.
  • En dat allemaal volgens de regels van de wet...

Documenten delen

De syndicus kan op verschillende plekken documenten uploaden en koppelen, bv. voor een algemene vergadering, een factuur, een offerte of specifiek voor een mede-eigenaar. Afhankelijk hiervan krijg je een document wel of niet te zien. Bepaal zelf of je een extra mailtje wil krijgen over nieuwe documenten die online werden gezet.

Financieel transparant

Deel alle facturen van je gebouw met je mede-eigenaars. Zonder boekhoudingsmodule kan de syndicus facturen toevoegen om de eigenaars een eenvoudig overzicht te geven van de gemaakte kosten. De boekhoudingsmodule maakt zelfs een volledige dubbele boekhouding mogelijk.

Kalender opstellen

Via de kalender kunnen de syndicus of de bewoners allerlei data delen met elkaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Deze kalender kan ook gesynchroniseerd worden met iCal of Outlook.

Een portaal voor bewoners

Via een forum kunnen mede-eigenaars en/of huurders discussiëren over de onderwerpen zoals voorgesteld op de algemene vergadering, of elkaar op de hoogte houden van nieuwtjes en activiteiten die het hele gebouw aanbelangen.

Meldingen opvolgen

Bewoners kunnen eenvoudig een storing of gebrek melden in hun gebouw. Andere bewoners kunnen hierop bemerkingen geven. De syndicus krijgt hiervan een mailtje en kan de melding updaten wanneer gepast. In één oogwenk kan je alle meldingen opvolgen, of zelfs volgen in je mailbox als je dat wenst.

Connect

Mede-eigenaars en huurders kunnen hun contactgegevens met elkaar delen, en elkaar via de site beveiligde berichten sturen. Hou je een oogje in het zeil voor je buur die op reis is? Ga je naar de winkel, en heb je plaats over in je winkelkar? Laat het weten via het platform.

Image

Wil je deze en nog veel meer functies proberen?

Registreer je en gebruik het platform veertien dagen gratis, of contacteer ons.

Registreren