Over SyndicusOnline

Het team van SyndicusOnline is gedreven door één missie: elke syndicus helpen met het eenvoudig, slim en juist beheer van hun gebouw.

Ons verhaal

In 2021 werd SyndicusOnline opgericht met de ambitie om het leidende platform te worden voor vrijwillige syndici. We bieden een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je je gebouw zelf eenvoudig en conform de regels beheert.

Achter SyndicusOnline staat een sterk team met ruime ervaring in VME-beheer, boekhouding en softwareontwikkeling. We bundelen onze expertise om je te voorzien van alle tools en informatie die je nodig hebt om je taken efficiënt en effectief uit te voeren.

Enkele cijfers

Ons verhaal

In 2021 werd SyndicusOnline door Maarten Bogaert opgericht met de ambitie om het leidende platform te worden voor vrijwillige en professionele syndici. Zijn doel was helder: een gebruiksvriendelijke oplossing bieden waarmee je je gebouw zelf eenvoudig en conform de regels kunt beheren.

dirk syndicusonline

In 2024 nam Dirk Gypen, een ervaren SaaS ondernemer, SyndicusOnline over en breidde het team uit.

Met een groter team en hernieuwde focus werken we nu aan de verdere ontwikkeling van onze diensten. Zo richten we ons onder andere op een efficiëntere boekhouding en verbeterde communicatie met de adviserende syndicus.

We gaan de uitdaging aan!

België kampt al jaren met een tekort aan professionele syndici, wat heeft geleid tot een groeiende vraag naar vrijwillige syndici. Deze missen vaak de nodige ondersteuning om hun beheer goed te doen en alles volgens de regels te laten verlopen.

SyndicusOnline staat klaar om in deze behoefte te voorzien. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat elke syndicus zich gesteund en geïnformeerd voelt, zodat je je gebouw optimaal kunt beheren. Samen maken we het beheer eenvoudiger en de gemeenschap sterker!

SyndicusOnline is meer dan alleen een beheersoftware. Ons platform is ook de eerste plaats waar bewoners elkaar leren kennen, helpen of gewoon op de hoogte kunnen blijven van wat er allemaal speelt in hun gebouw. We bevorderen een gevoel van verbondenheid en creëren een levendige community rond elk gebouw.

syndicus gebouw beheer