SyndicusOnline: een forum voor mede-eigenaars

Vandaag is een nieuwe update van SyndicusOnline live gegaan. Hieronder een kort overzicht van de nieuwe functies en verbeteringen:

Een pagina met veelgestelde vragen (faq)

Vragen die we vaak krijgen, werden gebundeld op de nieuwe faq pagina. Hebt u een vraag die hier niet voorkomt, stel ze gerust via info@syndicusonline.com.

De landingspagina van uw gebruikers

Voordien kregen mede-eigenaars een nogal statische en informatieve pagina te zien. Om te kunnen zien welke documenten of meldingen recent werden toegevoegd, moesten ze doorklikken naar de desbetreffende pagina. Dat is nu niet meer nodig want op de overzichtspagina staat nu een tijdlijn van relevante activiteit op de site van hun gebouw. Zo worden nieuwe documenten, nieuwe kalender-items en de activiteiten op het forum in één oogopslag weergegeven. Indien ze meer informatie wensen kunnen de bewoners per onderdeel nog altijd doorklikken.

 

Het forum voor de bewoners

Communicatie is van extreem groot belang om als syndicus een goed beheer te voeren. Maar niet alleen tussen u en de VME, ook onderling moeten de mede-eigenaars zoveel mogelijk kansen krijgen om met elkaar te communiceren. Indien u verwacht dat ze elkaar wel zullen aanspeken wanneer ze elkaar tegenkomen in het gebouw, of op de algemene vergadering, komt u vaak bedrogen uit.

Met SyndicusOnline kunnen uw mede-eigenaars en/of huurders vanaf nu via het forum elkaar op de hoogte houden van nieuws, discussiëren over de punten van de Algemene Vergadering, of collectieve vragen stellen aan de syndicus. De syndicus is beheerder van het forum en kan onderwerpen en reacties verwijderen.

Verdere aanpassingen

  • De module storingen is van naam veranderd, en noemt nu module meldingen.
  • Het overzicht van de bewoners is licht aangepast en geupdate, meer volgt in komende versies.
  • Via de instellingen van uw gebouw kan u nu bankrekeningen en verzekeringen toevoegen.
  • Bewoners kunnen via shortcut-knoppen bovenaan het menu snel een forumonderwerp plaatsen, een melding ingeven, een meterstand ingeven of een privébericht sturen.
  • talloze kleine correcties aan de bestaande functionaliteit.

Indien u opmerkingen of vragen hebt, laat het ons weten!