SyndicusOnline

SyndicusOnline Blog

Image

Meterstanden opnemen, verbruik berekenen en weergeven met SyndicusOnline

Meterstanden opnemen

meterstanden opnemen syndicusHet is vanaf nu ook mogelijk om SyndicusOnline te gebruiken om meterstanden bij te houden.

Per kavel of gebouw kan de syndicus meerdere meters toevoegen, zoals de watermeter, enkelvoudige of dubbele electriciteitsmeter of gasmeter. Nadien kan de syndicus en optioneel de eigenaar en/of huurder meterstanden ingeven via een eenvoudig formulier. Via een overzichtelijke tabel is het vanaf dan mogelijk de meterstanden te raadplegen en te exporteren naar excel.

 

 

meterstanden syndicusDaarnaast kan de syndicus de kosten van het verbruik tussen bepaalde meteropmetingen berekenen in functie van de factuurprijs of de prijs per eenheid, op basis van de quotiteiten. We zijn ons ervan bewust dat dit voor vele gebouwen een vrij beperkte functionaliteit is, maar van zodra de boekhoudingsmodule op punt staat zal dit ook gevoelig uitgebreid worden.

Ook bewoners kunnen de meterstanden van het gebouw en hun eigen kavels raadplegen, en de evoluties van de meterstanden in een interactieve grafiek bekijken. Zo krijgen ze ook meer zicht in hun eigen verbruik en dat van het gebouw.  

 
 

Nieuwe verbeteringen in SyndicusOnline

  • Huurders en eigenaars kunnen nu verschillende toegangsrechten krijgen tot de onderdelen van de gebruikersportaal. 
  • gebruikers kunnen hun eigen profiel aanpassen en de gegevens aanvullen, alsook een foto uploaden. Ook kunnen ze kiezen om bepaalde informatie niet te delen met de andere bewoners.
  • de kalender kan via de export-knop automatisch gesynchroniseerd worden met ieder programma dat CalDav kan lezen. Dit zijn bv Apple Calendar, Microsoft Outlook en Mozilla Sunbird.
  • Per kavel kunnen de quotiteiten ingevuld worden. Dit wordt bij meterstanden gebruikt, en zal in komende versies meer uitgebreid worden
  • Alle transactionele emails (registraties, meldingen, ...) worden via mandrill verstuurd om de bezorging 100% te garanderen
  • talloze kleine correcties en bugfixes

Al bij al weer een hele boterham.

Geïnteresseerd? Bekijk de demo en registreer je om SyndicusOnline 1 maand gratis uit te proberen!

Image

Wil je SyndicusOnline gebruiken?

Registreer je en gebruik het platform veertien dagen gratis, of contacteer ons.

Registreren